tirsdag den 3. marts 2015

Bananbrød


Et bananbrød er sundt, lækkert og perfekt til eftermiddagskaffen. Man kan sammenligne det med en banankage, men denne version er sundere og mætter da der bliver brugt spelt – rug og grahamsmel. Gør dig selv en tjeneste at bag dette brød!  



Det skal du bruge: 
  • 4 modne bananer 
  • 100 gram speltmel 
  • 100 gram grahamsmel
  • 50 gram rugmel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. vaniljepulver 
  • 3 tsk. kanel
  • 1 æg
  • 2 spiseskeer olie 
  • 3 spiseskeer honning 
  • 50-70 gram mørk, hakket chokolade 



Sådan gør man:
Start med at mose bananerne og bland dem med vaniljepulver, kanel, æg, olie og honning. Rør mel samt bagepulver i. Derefter skal du blande den hakkede chokolade forsigtigt i. Bag brødet i en i en smurt/beklædt rugbrødsform, i omkring 50-55 minutter ved 180 grader, almindelig varme. 


Nu har du et lækkert bananbrød, som fungerer fint alene, men også med smør til - 

Velbekomme! 

- Cecilie 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar